Structuur


In onze visie moet elk gebouw van binnen en buiten gekenmerkt worden door een heldere structuur die aanwijsbaar gebaseerd is op het type van functie die erin gehuisvest wordt.

Ordening


Door ruimtes zorgvuldig in een logische samenhang te positioneren versterken wij de functionaliteit van het gebouw. Daarom zoeken wij vanaf het eerste concept naar een duidelijke ordening. Hierdoor ontstaat naast een ruimtelijk markant gebouw ook een praktisch gebouw.

Licht


Voor de gebruikers willen wij prettige en lichte ruimtes creëren. Het licht wat verassend binnenvalt accentueert en verrijkt het interieur en de ruimten.

Metamorfose


Bij transformatie of hergebruik van een gebouw gaan wij altijd een dialoog aan met het bestaande gebouw en zijn omgeving. Onze filosofie is dat onze ingreep het gebouw zodanig behoort te transformeren dat oud en nieuw zich tot een totaal van hogere waarde samenvoegen.

Binnen- en buitenrelatie


In onze plannen hebben wij aandacht voor de binnen-en buitenrelatie. De ruimtes die wij creëren hebben doordacht geplaatste openingen voor licht en doorzicht naar buiten. Waardoor er een prettige en aangename relatie ontstaat tussen binnen en buiten ruimte. Dit effect wordt het best bereikt als wij ook aan vorm en inrichting van de buitenruimte gerichte aandacht kunnen besteden.

Materiaal & detaillering


In onze plannen wordt veel aandacht besteed aan de keuze van materiaal en aan een op duurzaamheid gerichte wijze van bouwen. In samenhang met de uiteindelijke vormgeving en detaillering leidt onze werkwijze tot bouwwerken die zowel eigentijds als traditionele waarde uitstralen.

Tijdloos


De plannen die wij creëren hebben een lange levensduur. Wij anticiperen op de gebruiker van morgen en overmorgen. Met als doel een gebouw te creëren wat functioneel meegaat in de tijd en in uitstraling eigentijds en tijdloos is.