Tandpark Arnhem
tandartspraktijk | orthodontie | parodontologie


Tandpark is een moderne, multidisciplinaire praktijk voor Tandheelkunde en Mondzorg, met specialismen in tandheelkunde, orthodontie, parodontologie, endodontologie, kindertandheelkunde en ouderenzorg. Tandpark heeft een nauwe samenwerking met de tandartsenopleiding van het RadboudUMC.
De voormalige parkeergarage van het Postgiro gebouw is getransformeerd naar een professionele en duurzame praktijk met 23 moderne en lichte behandelruimten. Door de sloop van een tussenliggend parkeerdek was een rauw betonnen casco met hoge ruimtes ons uitgangspunt. Wij hebben gekozen voor een verfijnde binneninrichting waarbij we delen van het oorspronkelijke casco zichtbaar hebben gelaten. Ook is al het vast meubilair door ons ontworpen.
De behandelruimtes zijn als losse, transparante volumes zodanig in de ruimte geplaatst, dat de loopzone van de patiënten gescheiden wordt van het open werkgebied van de assistenten, tandartsen en praktijkondersteuners. In het hart van de praktijk bevinden zich de centrale entree, met lichte wacht- en personeelsruimten.


Een mooi resultaat met waardering van de opdrachtgevers;


‘Van de Looi van Aken Architecten hebben met hun specifieke expertise, logistiek en architectonisch vorm gegeven aan onze ambitie. Hierdoor is een sfeervolle, open en goed functionerende praktijk ontstaan.’

LocatieArnhem
ThemaMedisch centrum
TypeTransformatie
OpdrachtgeverTCAN Arnhem
StatusOpgeleverd

Tandpark - Arnhem - Velperweg - Tandarts - Orthodontie - Paradontologie - Transformatie - Architectuur - Interieur

Gerelateerde projecten